VEEL GESTELDE
VRAGEN

Waar kan ik parkeren?

Zonnestudio Zondag XL beschikt over een privé parkeerterrein net naast de zonnestudio (te herkennen aan de bordjes ‘Zonnestudio Zondag XL Parking’). Ook zijn er meerdere gratis parkeerplaatsen aan de Voltstraat. (Contact)

Het parkeren bij Zonnestudio Zondag aan de Hoefstraat is eveneens kosteloos. U kunt uw auto parkeren op één van de parkeerplaatsen voor de ingang of aan de naastgelegen van Goorstraat.

 


Moet ik van tevoren reserveren als ik wil zonnen?

U kunt binnenlopen zonder afspraak. Door het grote aanbod aan zonnebanken in beide vestigingen kunt u vaak direct doorlopen richting uw cabine. Mocht het voorkomen dat er toch een kleine wachttijd is, dan zorgen wij voor een plekje in de lounge. Hier kunt u gratis genieten van heerlijke koffie, thee en water of neem een verkoelend drankje uit de koelkast tegen betaling.

 


Heb ik een pasje nodig of kan ik ook los betalen?

Bij uw eerste bezoek maken we een persoonlijk account voor u aan om u bij ieder bezoek het beste advies te kunnen geven. U kunt uw zonsessie los afrekenen via pin of contant.

Wanneer u ervoor kiest om uw account op te waarderen ontvangt u 10% extra zontegoed (VIP) dit tegoed kan aan beide locaties besteed worden.

We maken gebruik van een vingerscan of VIP pas. (de vingerscan wordt niet opgeslagen als een vingerafdruk, maar omgezet in een persoonlijke code)

 


Moet ik zelf spullen meenemen om te zonnen?

Nee, u heeft niets nodig als u bij ons komt zonnen. Er ligt altijd een schoon handdoekje op de zonnebank en een verfrissingsdoekje.

Aan de cosmeticabalie kunt u gratis gebruik maken van een reiniger, crème en watjes om uw make-up voor het zonnen te verwijderen. Ook staat er haarlak, gel en deodorant om u na de zonsessie op te frissen. Lenzenvloeistof is aanwezig voor harde en zachte lenzen.

Vanaf welke leeftijd mag ik onder de zonnebank?

18 jaar is de minimale leeftijd om gebruik te kunnen maken van zonneapparatuur in een professionele zonnestudio. Tot het 18e levensjaar is de huid nog in ontwikkeling en kan verbranding door de zonnebank en buitenzon schade op lange termijn veroorzaken.

Wij zijn aangesloten bij de Samenwerking Verantwoord Zonnen (SVZ), zij bepalen de kwaliteit en veiligheid van het zonnen onder de zonnebank. (Veilig zonnen)

 


Mag ik mijn kind onder de 18 jaar meenemen naar de zonnestudio?

Kinderen onder de 18 jaar zijn niet toegestaan in onze zonnestudio’s.

 


Hoe vaak mag ik onder de zonnebank?

Als u pigment op wilt bouwen kunt u twee tot driemaal per week komen zonnen tot uw gewenste huidskleur bereikt is. Om uw kleur te behouden raden wij aan om eenmaal in de zeven tot tien dagen een zonsessie te ondergaan. Geef uw huid altijd 48 uur de tijd om tot rust te komen voordat u een volgend bezoek brengt aan de zonnestudio.

 


Ik heb na het zonnen een witte plek op mijn stuitje/schouders. Waardoor komt dit?

Dit komt doordat er op deze plekken weinig doorbloeding is door het liggen. Het advies is om tijdens uw zonsessie af en toe te bewegen zodat ook deze plekken goed doorbloedt blijven en u gelijkmatig bruin wordt.

 


Ik ben zwanger. Mag ik dan gebruik maken van de zonnebank?

Ja dat mag. De ultraviolette stralen dringen door tot de eerste huidlaag (opperhuid) waardoor de foetus geen enkel risico loopt hiermee in aanraking te komen. Zorg dat u het niet te warm krijgt, dit kan onprettig zijn voor uzelf en uw foetus. U mag altijd een grote handdoek vragen om uw buik af te schermen.

Wel heeft u door een verandering in de hormoonhuishouding kans op versterking van de huidpigmentatie. Sommige vrouwen ontwikkelen daardoor onregelmatige pigmentvlekken in het gezicht, ook wel zwangerschapsmasker genoemd. Het is advies is om de gezichtsbruiner tijdens de zwangerschap uit te zetten.

GRATIS PARKEREN

Zonnestudio Zondag XL betaalt je parkeerkosten.

Ook kunt u gratis parkeren aan de Voltstraat en Hoefstraat.

Zonnestudio Zondag XL

 

Voltstraat 18-1
5021 SE Tilburg
013 544 00 33
info@zonnestudiozondag.nl

Zonnestudio Zondag

 

Hoefstraat 236
5014 NR Tilburg
013 544 13 50
info@zonnestudiozondag.nl

Openingstijden Zonnestudio Zondag XL 

Ma t/m Za 08.00 – 22.00 uur

Zondag 10.00 – 20.00 uur

 

Openingstijden Zonnestudio Zondag 

Ma t/m vr 09.00 – 22.00

Za 09.00 – 21.00

Zo 10.00 – 20.00